Urbanisme

Municipal

Ros defensa les millores al Camp d'Esports

L'Ajuntament de Lleida i l'alcalde mateix, Àngel Ros, defensen la gestió i tramitació de la renovació de la gespa del Camp d'Esports. Portaveus de la Paeria van negar ahir “tota irregularitat” i van defensar que “tot el procés ha estat transparent, legal i ajustat a dret”. L'alcalde, en declaracions a Lleida TV, va afegir-hi que veia interessos polítics i, fins i tot, empresarials darrere de les crítiques a aquesta contractació. Va destacar la coincidència de les crítiques amb la pròxima posada a licitació del manteniment del terreny de joc.

La defensa d'aquesta tramitació, que ja l'havia feta la primera tinenta d'alcalde, Montse Mínguez, com reflectia aquest diari, ve a causa de les suposades anomalies que el club Lleida Esportiu i la Paeria haurien comés en la posada a licitació de les obres de renovació de la gespa, adjudicades i començades sense el projecte aprovat per la Paeria, així com perquè l'oferta guanyadora, que era més cara, estava reproduïda amb molta exactitud en el projecte que setmanes més tard va ratificar l'alcalde via decret.

Els grups de l'oposició demanaran explicacions al ple, durant el debat de l'acord que ha de permetre a l'adjudicatària cobrar els 605.000 euros de l'obra. Aquest pagament el farà la Paeria durant nou anys. La Crida també ha demanat explicacions a la regidora d'Esports a la comissió de transparència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.