Urbanisme

diputacions

infraestructures

Comencen les obres a la BV-5229, a Sant Vicenç

L’inici de les obres de millora de la carretera BV-5229 a Sant Vicenç de Torelló es va anunciar per a principis del 2018, però des d’aquesta setmana la Diputació de Barcelona ja hi comença a treballar i ahir sobre el terreny es feia el replanteig. L’actuació, que té un pressupost de 601.303 euros i un termini d’execució de cinc mesos, preveu millorar la seguretat viària en 200 metres de la BV-5229, entre els punts quilomètrics 580 i 780, des de l’entrada a les escoles i a la zona esportiva fins a l’accés al polígon industrial.

El projecte a executar inclou la construcció d’una rotonda que permeti accedir a les escoles i al carrer Torelló, de manera que se substituirà la rotonda partida existent. També es farà una nova vorera al marge esquerre de la travessera, a la zona del camp de futbol i les piscines, juntament amb una illeta central de separació entre la carretera i el carril lateral existent. Una segona rotonda, de radi reduït, es construirà a la cruïlla que dona accés al polígon, on, igual que al carrer Rossinyol, es faran noves voreres. En tot aquest tram urbà, que connecta el nucli de Sant Vicenç amb el de Vila-seca i que combina l’ús residencial (sobretot), amb l’industrial i d’equipaments, també es reforçarà la il·luminació. Aquestes obres per millorar la seguretat de vianants i bicicletes fa més de vuit anys que es reclamaven.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona