Urbanisme

Més ascensors per a les comunitats de veïns de Sant Pere de Ripoll

L’Ajuntament ha enllestit el del número 1 del carrer Moliners i ara iniciarà els dels números 2 i 10 del Fargaires

L’Ajuntament de Ripoll ha inaugurat l’ascensor del número 1 del carrer Moliners i ha iniciat la instal·lació dels ascensors a les comunitats de propietaris dels números 2 i 10 del carrer Fargaires. Hi ha invertit 193.640 euros en concepte de serveis afectats, i subvencions en les llicències. Per l’any vinent, té previst invertir-hi 50.000 euros més, aproximadament. Aquestes actuacions han estat possibles gràcies a la col·laboració de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, els veïns i l’Ajuntament de Ripoll, i contribueixen a millorar les condicions dels habitatges dels veïns en un barri amb una població d’edat avançada.

El 23 d’octubre passat es va signar el conveni entre l’Ajuntament de Ripoll i les comunitats de propietaris dels números 2 i 10 del carrer Fargaires, i està previst que l’any que ve s’instal·lin els ascensors dels números 6 i 8 del carrer Fargaires i la plaça Europa, escala E. Es culminarà així una gran iniciativa que es va iniciar el 2013 i que ha permès instal·lar un total de set ascensors i cinc de nous en breu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia