Urbanisme

municipal

obres

Avança l’obra als carrers Creu i Sant Domènec, a Sant Feliu

Els treballs de reforma dels jardins Juli Garreta estan gairebé enllestits

Els treballs de reurbanització dels carrers de la Creu i Sant Domènec, entre Rutlla i el passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols, avancen al ritme previst i haurien de quedar enllestits al febrer, segons van confirmar ahir l’alcalde, Carles Motas, i el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, que van fer una visita de seguiment de les obres.

L’actuació, que va arrencar a principis d’octubre, té un pressupost de 281.076 euros i és a càrrec de l’empresa Mugadas. Un cop arranjats, els dos trams tindran un aspecte similar als carrers que ja es van reurbanitzar abans de l’estiu, Sant Antoni i Sant Llorenç, amb xarxes de serveis i clavegueram renovades i paviment a un sol nivell per prioritzar-hi el pas de vianants. Saballs explicava que la via que està més avançada és el carrer de la Creu, on entre el carrer Major i el passeig no ha aparegut cap resta arqueològica que pugui allargar l’execució. I pel que fa al tram de Sant Domènec entre els carrers Major i Rutlla, aquesta setmana començaran a posar-hi el nou paviment de llambordes.

Retocs finals a Juli Garreta

D’altra banda, les reformes als jardins Juli Garreta, que també es van iniciar a mitjan setembre, ja han conclòs gairebé del tot, en espera només de l’acabat d’algun dels punts de la instal·lació elèctrica per a la celebració de fires i esdeveniments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia