Urbanisme

municipal

infraestructures

Milloren l’accés al Guíxols Arena i el tanatori

Ordenen la calçada precària del tram de l’avinguda Catalunya al camp de futbol

Les obres previstes en el contracte municipal de voreres i asfaltatges de Sant Feliu de Guíxols s’han centrat aquesta setmana en l’endreça del tram de l’avinguda Catalunya davant del camp de futbol, on la calçada, a més de ser estreta, estava molt malmesa. L’actuació, segons explica el regidor Josep Saballs, ha permès habilitar una vorera a tocar de l’aparcament d’autocaravanes de Vilartagues, i dignificar la zona d’accés a l’esplanada del Guíxols Arena, on volen potenciar l’agenda lúdica –després de descentralitzar activitats en una carpa desmuntable per Nadal i carnaval–, el camp de futbol de Vilartagues i altres equipaments propers com ara el tanatori, la deixalleria i el pavelló Carles Naval.

Quedarà per fer, només, el tram de vorera de les parcel·les pendents de desenvolupar, però Saballs avança que la calçada serà més ampla perquè hi haurà aparcament delimitat només per a motocicletes.

Altres intervencions previstes, amb un pressupost d’uns 100.000 euros, seran per arreglar el paviment del carrer Hernán Cortés –ja fet–, la carretera de Sant Pol –a la Volta de l’Ametller– i la vorera del carrer Buenos Aires.

Tall d’una hora, demà al matí, al passeig

Demà, divendres, tallaran al trànsit la calçada principal del passeig dels Guíxols per esporgar arbres, de deu a onze del matí. La circulació de vehicles, però, es garantirà a través del lateral de davant de l’ajuntament –sentit Palamós– i pel carril d’accés a la zona blava –sentit Tossa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia