Urbanisme

El PSC veu insuficients els pisos d’emergència adquirits a Girona

Lamenta que el govern municipal tan sols n’hagi aconseguit tres en set mesos

El PSC de Girona lamenta que en els darrers set mesos el govern de la ciutat no hagi estat capaç de prioritzar les polítiques socials al consistori. “És molt preocupant i absolutament insuficient que en set mesos el govern de CiU només hagi aconseguit tres pisos a la mesa d’emergència d’habitatge, només a l’abril va haver-hi 22 famílies desnonades a la ciutat que esperen una resposta per part del govern”, assegura la portaveu socialista, Sílvia Paneque. En aquest sentit, el PSC recorda que durant l’any i mig que van estar al govern es va ampliar el parc social d’habitatge de l’Ajuntament de gairebé 200 pisos. Una part d’aquests provenien de la mesa d’emergència, altres de la negociació amb entitats bancàries i grans tenidors i una altra, de la compra d’habitatges exercint el dret de les administracions al tempteig i retracte, segons assegura el grup socialista.

Drets socials

En una nota pública, els socialistes gironins adverteixen que l’aturada a l’àrea de Drets Socials per part del govern de CiU, que està sota el paraigua de l’àrea d’alcaldia i per tant és directament responsabilitat de l’alcaldessa, Marta Madrenas, està tenint conseqüències dures per a la gent més vulnerable. “D’ençà que els socialistes vam ser expulsats del govern la taula d’habitatge no s’ha reunit ni una sola vegada. En preguntar-li a la regidora Eva Palau al ple quan tenia previst convocar-la de nou, ni ens ha contestat. Aquesta és la seva resposta davant l’exclusió que viuen moltes famílies a la ciutat de Girona”, explica la portaveu socialista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia