Urbanisme

Obres al carrer Constància de Llagostera

Es preveu reordenar tota la calçada, les voreres i els aparcaments

Els operaris van començar dilluns les obres de reforma del carrer Constància de Llagostera, comprès entre el passeig Tomàs Boada i el carrer Barcelona. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Técnicas para la Mejora de la Mobilidad SL per un import de 147.257, 51 euros. El projecte inclou la reordenació de tota la calçada, de les voreres i dels aparcaments i la renovació dels serveis i la substitució de tots els paviments amb l’objectiu de resoldre els problemes d’accessibilitat mitjançant una plataforma única, tenint en compte la poca amplada del carrer. Un cop acabin les obres es preveu restringir el pas només als veïns del carrer amb la instal·lació d’un sistema de control per càmeres. L’obra és subvencionada pel fons de cooperació econòmica de la Diputació de Girona amb un import de 103.923 euros.

Al parc de la Torre

Els veïns que disposin de plaça d’aparcament al carrer poden sol·licitar una autorització d’aparcament a la zona que s’ha habilitat al parc de la Torre. Per disposar d’aquesta autorització cal demanar-la a les oficines de l’ajuntament, indicant el nom i la matrícula del vehicle. S’estima que el termini d’execució de les obres serà de quatre mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia