Urbanisme

Millores a l’accés viari sud de la ciutat de Banyoles

S’inclou en un pla de voreres i carrers dotat d’un milió d’euros

També es preveu allargar el carril bici de Can Puig

L’Ajuntament de Banyoles invertirà un milió d’euros en obres de millora de les voreres dels carrers de Boi Juscafresa i de les Rotes i de la rotonda Europa de les Nacions. La primera actuació preveu el projecte de carril bici i vorera al carrer de Boi Juscafresa, del carrer de Figueres fins a la rotonda d’accés al pavelló de Can Puig, que ha de facilitar un accés més còmode a la zona, on hi ha l’escola de Can Puig i l’institut Josep Brugulat. Fins ara aquest espai no estava condicionat per a aquest ús. El preu de posada a licitació d’aquestes obres, pendents d’adjudicar, és de 68.000 euros.

Per una altra banda, la reforma integral del carrer de les Rotes s’ha posat a licitació per 557.436 euros, i la de la plaça Europa de les Nacions, a l’entrada sud de la ciutat, tindrà un cost de 31.000 euros. La inversió també inclou els plans de voreres i d’asfaltatges. En concret, preveu el fresatge i la reposició de la capa d’asfalt de trams dels carrers del Guerriller Frigola, del Camí dels Prats, del Rec de Guèmol, dels Valls, de l’avinguda Països Catalans, de la plaça Països Catalans, dels carrers Escarola, de Figueres, de Baix, del Puig, del Pare Dausà, de la Ronda Monestir, de Sant Benet, de l’Era de l’Abat, de la Sardana, de la carretera de Camós i de Roques, entre d’altres. El cost de l’adjudicació és de 217.800 euros.

Quant al pla de voreres, el segon d’aquest any, està adjudicat amb un cost de 145.538 euros i inclou l’adequació i el manteniment de les voreres de diversos trams dels barris de Mas Palau, Canaleta, la Formiga i la carretera de Camós. Alguns dels carrers afectats són el carrer de Sant Narcís, la plaça del Canigó, el carrer del Mas Usall i el carrer de Sant Patllari, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia