Urbanisme

Faran voreres a l’avinguda Marinada d’Empuriabrava

La primera fase dels treballs d’urbanització s’afrontarà ben aviat en un carrer molt cèntric que ara s’embassa sempre que plou

Un 70% dels treballs els pagarà l’Ajuntament

Els treballs d’urbanització de l’avinguda Marinada d’Empuriabrava al tram comprès entre Comercial Alberes i Montgrí, 156 estan a punt de començar, després que el procés de licitació dels treballs ja està pràcticament tancat. Falta completar el procés de licitació donat que l’empresa que va guanyar el concurs, Rubau Tarrés, encara no ha completat els tràmits perquè es faci l’adjudicació dels treballs. Està encara dins del termini i res fa pensar que hi hagi d’haver cap problema perquè s’adjudiquin els treballs a Rubau Tarrés.

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries afronta ara la primera de les tres fases de reforma d’aquesta via. Primer de tot, en aquesta fase se solucionarà la xarxa d’aigües plujanes com a pas previ a la realització de voreres que, en aquesta zona, seran d’uns 4,5 metres d’amplada.

La franja central de les voreres s’adequara per mantenir adequadament els plàtans que hi ha plantats en aquesta zona. La principal problemàtica a solucionar en aquest tram de l’avinguda Marinada és la que es genera pel fet que l’accés a les cases queda embassat d’aigua en dies de pluja.

El regidor d’Urbanisme, Josep Maria Canet, es va mostrar satisfet que s’afrontin uns treballs tan necessaris en aquesta zona. Ell considera que aquestes obres fa molts anys que s’haurien d’haver fet. Canet ho justificava en el sentit que els treballs repararan una situació estranya que converteix en un fangar les entrades de les cases quan plou. “Fa anys que s’haurien d’haver fet. Aquest és un carrer principal d’Empuriabrava i això no pot estar més temps així”, explica. El regidor d’Urbanisme està convençut que els treballs es podran iniciar el mes de novembre.

LA XIFRA

216.000
euros.
Aquest és el cost que tindran els treballs, un 30% dels quals seran pagats pels veïns.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona