Urbanisme

Prioritat a la millora de l’avinguda de Girona d’Olot

Els veïns de Sant Miquel s’inclinen per continuar la rehabilitació d’aquest vial i del carrer que dona nom al barri

També aposten per ampliar l’espai del casal social

La millora de l’avinguda de Girona i la regeneració del carrer de Sant Miquel són els principals projectes que formen part del programa d’actuacions que ha escollit el consell de barri per a aquest 2019 i que estan incloses en el pla integral d’accions de millora (PIAM). Aquest consell es va constituir el 2016.

Quant a l’avinguda de Girona, el consell ha acordat encarregar un estudi per valorar possibles millores en la il·luminació i la seguretat d’aquest eix vertebrador i el carrer amb més afluència del barri, un dels accessos al centre de la ciutat. Al mateix temps, ha aprovat continuar la regeneració del carrer de Sant Miquel, que ja s’ha iniciat en els darrers dos anys amb l’enderroc de dues finques i la millora del carrer amb un projecte de mirador al riu que ben aviat serà una realitat. Aquest 2019, es continuarà aquesta intervenció amb una nova fase que ha de facilitar la compra de tres edificis amb l’objectiu d’enderrocar-los perquè es pugui construir un carrer de vianants que en un futur contribueixi a connectar aquesta zona amb el Molí d’en Climent.

LA XIFRA

3
anys
fa que es va constituir el consell de barri de Sant Miquel, en el marc del pla integral d’accions de millora

Millores al casal del barri

El consell de barri de Sant Miquel ha prioritzat tres accions més. La primera és la millora i adequació del casal del barri. En fan ús moltes entitats de la zona i el nombre d’activitats que s’hi realitzen ha augmentat considerablement. El consell vol que s’hi dugui a terme una intervenció perquè el local permeti més usos de manera simultània. A més, demana que es doti l’equipament de més material que les entitats necessiten per dur a terme les seves activitats. El consell de barri també ha escollit la reforma del Molí d’en Climent com una altra de les prioritats d’aquest any. El Molí actualment està utilitzat per l’Agrupament Escolta Nostra Senyora del Tura i és un edifici representatiu del barri. En aquests moments, però, es necessita portar a terme una reforma de l’estructura per tal de poder-hi continuar fent activitats. Finalment, ha prioritzat diverses iniciatives socials i culturals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia