Urbanisme

Estudien la millora de la circulació del carrer de Sant Martirià de Banyoles

L’Ajuntament de Banyoles ha encarregat un estudi sobre la circulació del carrer de Sant Martirià, amb l’objectiu de millorar-hi la convivència entre la gent que hi camina i els que hi passen en bicicleta i en vehicles de motor. La idea inicial –ha explicat el regidor de Via Pública, Lluís Costabella– és posar a un sol nivell la calçada i la vorera –tal com s’està fent sistemàticament en les reformes dels carrers del centre– i donar prioritat a les bicicletes i els vianants.

El carrer de Sant Martirià, que connecta la ronda Fortià i la plaça dels Estudis, és un vial d’un sol sentit de circulació, amb la calçada i les voreres estretes i molt utilitzat perquè és un accés principal al centre. A més, el fan servir habitualment els alumnes i els docents de l’Escola de la Vila (Baldiri Reixac). És probable –ha indicat Costabella– que el curs vinent s’hagi d’habilitar un accés nou a l’escola, precisament pel carrer de Sant Martirià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia