Urbanisme

A punt d'acabar les obres al vial de darrere l'església de Fornells de la Selva

Al llarg dels propers dies és previst asfaltar la calçada, que s'obriria al trànsit a mitjan juliol

S'hi fan les voreres, aparcaments i també un carril bici

Les obres per endreçar el vial que va des del carrer Avellaners fins al carrer Sant Cugat de Fornells de la Selva, darrere l'església, s'acabaran en breu. Els responsables de l'obra van informar divendres a l'alcalde de Fornells, Narcís Boschdemont (CiU), que al llarg d'aquesta setmana que comença procediran a asfaltar la calçada en els trams que faci falta. La intenció és que a mitjan juliol es pugui obrir el vial remodelant el trànsit de vehicles.

Es tracta de la segona fase de construcció del vial. Aquesta fase va començar al març i tenia per objectiu construir una àmplia vorera i fer nous aparcaments per la banda dels habitatges, i construir un carril bici per la banda dels camps. Fins abans de l'inici dels treballs el vial estava format només per la calçada. L'actuació permetrà millorar la seguretat viària al sector, sobretot per a ciclistes i vianants. El vial fa a més funcions de minivariant, ja que ha permès reduir significativament el trànsit per la plaça Catalunya. Pel que fa als aparcaments nous, se'n generaran al voltant d'un centenar. El vial fa uns 340 metres
de llarg i els treballs es van adjudicar per 201.800 euros. A aquest import cal afegir-hi els 91.000 euros que va costar la primera fase.

LES XIFRES

201.800
euros
va ser el preu d'adjudicació de les obres de la segona fase de millora de la infraestructura
4
mesos
s'han allargat els treballs de la segona fase de construcció del vial, que van començar al març


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia