Urbanisme

Reobren al trànsit la Gran Via de Premià de Mar tallada per obres

El trànsit rodat de la Gran Via de Premià de Mar, una de les artèries principals de la població, s'ha reobert aquest divendres després d'haver estat tallada per obres des del mes de febrer. De moment, només hi permeten el pas als vehicles privats i està previst que a partir de demà ja hi puguin circular els autobusos. Tal com ha puntualitzat el regidor d'Urbanisme de Premià de Mar, Antoni Subirà (CiU), el tram afectat es trobava entre la carretera de Vilassar de Dalt i la plaça del Doctor Ferran. Subirà també ha explicat que els treballs que s'hi han dut a terme han servit per resoldre un problema amb la xarxa de l'aigua. “A més, s'ha aprofitat per millorar el clavegueram de la zona, s'hi han eixamplat les voreres i s'hi ha reparat la calçada”, ha manifestat el regidor. Ara només faltarà plantar-hi l'arbrat i dotar la zona de mobiliari urbà. Subirà, a més, ha explicat que la intenció és continuar fent obres de millora a la Gran Via per acabar-la connectant amb el Torrent Malet.

El regidor també ha recordat que aquestes obres estaven dins de les prioritats del govern premianenc per millorar la xarxa d'aigua i clavegueram que passa per aquesta via. En aquest sentit, Subirà ha subratllat que aquests treballs de millora de la xarxa també havien estat demanats per veïns d'aquesta zona del municipi. Finalment, el regidor d'Urbanisme també ha recalcat que aquestes obres “són molt importants per al poble perquè se'n podrà treure un rendiment immediat”.

Aquestes obres de millora han tingut un cost de gairebé 260.000 euros, uns diners que ha aportat la Diputació i el mateix Ajuntament de Premià de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia