Urbanisme

Les obres del pàrquing del Molí de Lloret comencen el dia 26

L'Ajuntament va aprovar-ne el rescat fa gairebé un any, i els treballs per condicionar-lo es preveu que durin aproximadament dos mesos, amb un cost de 76.217 euros

Les obres per condicionar l'aparcament del barri del Molí de Lloret, a la plaça dels Drets Humans, començaran el 26 d'octubre i duraran aproximadament dos mesos, amb un cost de 76.217 euros. El ple del novembre de l'any passat va aprovar el rescat de l'aparcament, que gestionava un concessionari, perquè se'n fes càrrec l'Ajuntament, a petició de l'associació de veïns. Les obres consistiran a fer millores en la instal·lació elèctrica i posar a punt l'aparcament en general, ja que en els darrers anys s'havia anat degradant, i les executarà l'empresa Lloveras 2002.

L'aparcament té dues plantes, amb 105 places. Segons els tècnics municipals, a la zona hi ha un dèficit aproximat de 1.400 places d'aparcament. En el moment en què l'Ajuntament va aprovar el rescat, de les 105 places n'hi havia 18 en concessió i 33 en lloguer. La resta eren buides. El concessionari anterior i (Parking El Molí, SA) tenia contracte fins al 12 de febrer del 2030, però l'explotació no va funcionar. El regidor d'Urbanisme, Joan Bernat, va explicar que es respectaran els drets dels que van comprar les places d'aparcament a 30 anys, i la resta, un cop s'hagin acabat les obres d'adequació, seran lliures. L'Ajuntament les oferirà amb prioritat per als veïns, però encara no se sap encara en quin règim, segons va dir Bernat.

LA XIFRA

2
mesos
és el que es preveu que durin les obres per adequar el pàrquing.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia