Urbanisme

La Paeria i un promotor pacten un vial de 2,2 milions a Magraners

L'Ajuntament de Lleida ha pactat amb un promotor privat la construcció d'un vial que ha de connectar l'N-II amb el polígon de Torre Salses amb un cost de 2,2 milions d'euros. La consultora especialitzada en gestió de centres comercials Larry Smith hi aportarà un milió i la Paeria, 1,2 més.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Fèlix Larrosa, va justificar l'operació “com una oportunitat extraordinària” per completar la connexió entre la Bordeta i Magraners amb el centre urbà i que la seva aportació la recuperarà amb els aprofitaments urbanístics quan es desenvolupi la zona, tot i que ni hi ha terminis, ni calendaris ni projectes concrets.

El grup del Comú va denunciar ahir que la principal inversió que preveu l'equip de govern del PSC en el pressupost del 2016 és una ajuda directa que en cap cas hauria d'assumir la Paeria, sinó que correspondria als promotors.

Larry Smith vol adquirir les cinc hectàrees de Torre Salses, una urbanització del 2008 ara buida i en plena degradació, per construir-hi vuit centres comercials i espais de restauració, així com 1.400 habitatges per uns 60 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia