Urbanisme

L'enderroc de l'edifici de Vila de Blanes, a punt

Permetrà eixamplar les voreres d'aquest tram de carretera de Lloret

Les obres d'enderroc de l'edificació que hi ha a l'avinguda Vila de Blanes, a Lloret de Mar, a l'encreuament amb l'avinguda de Vidreres començaran la primera setmana de febrer i costaran 28.574 euros.

L'enderroc i posterior urbanització formen part del projecte per aconseguir donar més seguretat a aquesta zona de l'avinguda, una de les principals artèries de circulació de Lloret de Mar. Els problemes en aquesta zona són deguts al fet que l'avinguda s'estreny molt on hi ha les dues edificacions que ara s'enderrocaran, i això comporta menys seguretat per als vianants, ja que la vorera és molt estreta i és una zona força transitada, tant per vianants com per vehicles.

En concret, s'enderrocaran dues edificacions (l'illa compresa entre la travessia dels Jardins i l'avinguda de Vidreres), després que l'Ajuntament va arribar a un acord d'expropiació amb els propietaris. El projecte global, que inclou també la urbanització de la zona, puja a 509.715,35 euros (sense IVA), es va aprovar a finals del mandat anterior i formava part de l'acord del pressupost al qual va arribar el govern (CiU i ERC) amb els grups municipals del PSC –que havia denunciat que considerava aquest tram perillós per als vianants– i ICV-EUiA.

D'altra banda, el regidor d'Urbanisme, Joan Bernat, va explicar que les obres d'execució de la rotonda d'entrada a Lloret, a la zona de Sant Quirze, van amb retard respecte de la previsió inicial però que s'espera que acabin els primers dies de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia