Urbanisme

La junta directiva de la UE Figueres es planteja plegar pel rebuig al local social

Convoca una junta extraordinària per dilluns per decidir quines accions prenen després que el ple no va aprovar el projecte per a l'estadi de Vilatenim

La junta directiva de la Unió Esportiva Figueres es planteja plegar si no pot tirar endavant el projecte del local social a l'estadi de Vilatenim. La direcció del club figuerenc ha convocat una junta extraordinària per dilluns per decidir quines accions es duen a terme, després que el ple de l'Ajuntament de dijous va tombar la proposta, valorada en 132.782 euros. Tota l'oposició en bloc (ERC, el PP, la CUP, C's i Compromís) va votar en contra que es cobreixi una part de la grada de l'estadi per poder tenir un local social que ha de millorar el bar que té el club, que no està cobert.

La directiva ha emès un comunicat molt dur en què asseguren que es plantegen “la continuïtat de l'entitat” i estudien “accions per manifestar el malestar” que els ha provocat la decisió.

El president de la UE Figueres, José Antonio Revilla, va explicar ahir que volen parlar amb tots els grups per explicar-los que aquest projecte és “imprescindible” però assegura que, si no els convencen i finalment no es pot tirar endavant, hauran de dimitir com a junta. Revilla creu que s'han trobat en aquesta qüestió per una picabaralla política. I recorda que fa set anys que reclamen aquesta millora, tot i que no la demanaven “d'una manera tan dimensionada”, admet. A més, el president diu que estava “pactat” amb l'equip de govern i que van renunciar a una inversió a la grada que preveia el conveni signat fa uns mesos a canvi d'aquest local social.

LA XIFRA

132.782
euros
estava pressupostat el projecte, dividit en dues fases. Una de 110.785 euros i una altra de 21.997.

LA FRASE

Ens plantegem la continuïtat de l'entitat i estudiem accions per manifestar el nostre malestar
junta directiva de la unió esportiva figueres


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia