Urbanisme

Mobilització a Calella contra el xalet del Golfet

La construcció d'un gran xalet de 692 metres quadrats a primera línia de mar sobre un penya-segat de la cala del Golfet, a Calella, ha fet mobilitzar desenes de veïns i estiuejants del nucli de Palafrugell. Després que entitats com ara Salvem el Crit i Amics de la Unesco comencessin a denunciar l'edificació, la plataforma Salvem el Golfet ha assumit el pes de les reivindicacions i ja tenen més d'un miler de firmes virtuals per exigir a la Generalitat que aturi l'obra.

La casa té llicència municipal, però el col·lectiu hi veu diverses deficiències que podrien servir per emprendre un procés judicial.

Per mesurar el seu suport social i debatre la possibilitat de recórrer a la justícia –una via que tindria un cost econòmic–, el grup ha convocat una jornada dissabte (11.30 h) al local de l'Associació de Veïns i Amics de Calella (August Pi i Sunyer, 1). A un quart de dues faran una marxa reivindicativa pel camí de ronda i, passades les dues, es faran una fotografia de grup davant la construcció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.