Urbanisme

URBANISME

Les obres al pont del carrer Passada, després de Sant Roc

Les obres de remodelació del pont del carrer Passada de Malgrat de Mar començaran finalment la segona setmana d'agost, tot just quan acabi la festa major de Sant Roc. Els operaris de l'empresa van tancar la setmana passada durant tres dies el trànsit de vehicles per aquest tram. L'objectiu era fer unes prospeccions que determinessin les característiques de les noves bigues del ferm que s'hi han d'instal·lar i que han de tornar a permetre que hi puguin passar vehicles de gran tonatge. Fonts de l'Ajuntament especifiquen que l'actuació també ha servit per obtenir la mida exacta de les estructures, que ara trigaran aproximadament un mes a estar enllestides.

Les obres, que serviran per canviar el ferm del pont centenari però mantindran els estreps, tenen un pressupost de 97.000 euros i obligaran a fer un seguit de canvis en la circulació de vehicles durant el termini que duri la remodelació per deixar lliure de trànsit rodat el pont.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.