RUGBI

Partit de la USAP suspès i David Marty amb la selecció francesa

El partit Baiona-USAP previst per aquest dissabte 28 de novembre a la tarda, ha estat reportat a una data ulterior a causa de la grip. Tres casos del virus gripal H1N1 haurien estat detectats entre els jugadors de l'equip català i tots han estat posats en quarantena fins dimecres. El club ha informat que quan es conegui la nova data del partit s'informaran els seguidors que ja hagin comprat entrades i que no puguin desplaçar-se a Baiona. D'ençà el començament de temporada és el tercer partit del Top 14 reportat per culpa de la grip.

Aquesta situació però no afecta David Marty, que serà titular avui a Marsella amb la selecció francesa contra Nova Zelanda. El jugador la USAP serà titular en un dels partits més espectaculars que es poden veure avui en el rugbi mundial: França-Nova Zelanda. A Dublín es jugarà el títol de campió mundial oficiós del 2009 entre l'últim vencedor del Sis Nacions, Irlanda, i el vencedor del Tres Nacions, l'equip d'Austràlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.