Cris Juanico, Anna Roig i Jordi Rossy actuaran a la sala Art i Joia de Cadaqués

L'humor de Pep Plaza obrirà dissabte la programació

Les entrades per a tots els espectacles d'aquesta programació tindran el mateix preu: 10 euros. Les entrades anticipades es poden adquirir a l'oficina de turisme de Cadaqués, i la taquilla del teatre s'obrirà mitja hora abans de cada actuació. Tots els espectacles es portaran a terme els dissabtes i començaran a la mateixa hora: les 8 del vespre.

L'humorista Pep Plaza, conegut per la seva capacitat per convertir-se en els personatges més diversos, com ho ha demostrat al programa Crackòvia, actuarà a l'Art i Joia dissabte vinent, i obrirà així una programació que tindrà un alt percentatge de música.

El 13 de març, hi actuarà el Pybus Groove Quartet, una formació de jazz-funk que lidera el saxofonista Dave Pybus i completen Toni Saigi Chupi (teclats), Jules Bikoko (baix) i Caspar St. Charles (bateria).

El 20 de març, Sergi Buka mostrarà la seva màgia interactiva a L'impossibilista. El 27 de març hi tindrà lloc un concert de l'Andreu Martínez Project, un trio de guitarra, baix i bateria. El 10 d'abril visitarà Cadaqués la nova sensació del pop català, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, i el 24 d'abril Cris Juanico hi presentarà Pedres que rallen.

L'Estenedor mostrarà el món animal a través dels ulls irònics de Joan Oliver a Bestiari, el 8 de maig (gratuït per als nens i nenes fins a 10 anys) i el 29 de maig tancarà aquesta programació el quintet del pianista Jordi Rossy, un dels músics de jazz catalans més internacionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.