El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Ennuvolat Núvols alts Núvols alts Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0000510
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 191921192421
T. mínima (ºC) 111212131311
Vent 15 km/h SO 15 km/h SO 15 km/h E 25 km/h SO 30 km/h O 20 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatura més alta a l’interior

Fins a mig matí hi haurà estrats baixos a punts del litoral i prelitoral sud, mentre que a la resta del país el cel estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims. A partir d’aleshores arribaran també núvols mitjans que deixaran el cel mig o molt ennuvolat a la meitat nord i poc ennuvolat a la meitat sud fins al final de la jornada. Al llarg de la tarda es tornaran a formar núvols baixos al litoral, sobretot a la meitat sud. En cap cas aquestes nuvolada portaran precipitació. La temperatura mínima serà similar, mentre que la màxima pujarà lleugerament o moderadament a l’interior, mentre que al litoral es mantindrà sense canvis importants. El vent bufarà entre fluix i moderat, amb cops forts a la tarda al sud de la Costa Brava i al nord del litoral central.

La mar: Hi haurà marejol amb alguna àrea de maror.

Demà: Fins al migdia hi haurà estrats baixos a la meitat sud del litoral i del prelitoral. A partir de llavors tendiran a trencar-se. A la resta, al llarg del dia circularan bandes de núvols alts d’oest a est, sobretot a partir de la tarda. La temperatura continuara en ascens.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET