SIS NACIONS

El Gran Slam és «bleu»

Primer gran èxit de Lievrèmont al capdavant del combinat francès

Anglaterra va vendre molt cara la seva pell a Saint-Dennis

França va aconseguir el seu novè Gran Slam –guanyar tots els partits del torneig– en la història del Sis Nacions (abans Cinc Nacions) gràcies a la soferta victòria d'ahir a París contra Anglaterra, que va pressionar fins a l'últim minut per aconseguir ni que fos un cop de càstig per capgirar el resultat del matx. El triomf significa el primer gran èxit de Marc Lievrèmont al capdavant de la selecció francesa. Ahir l'equip local, sense fer un partit brillant, va ser consistent des del primer fins a l'últim minut contra un rival que va deixar Wilkinson a la banqueta.

Escòcia sorprèn Irlanda.

A Dublín Irlanda va deixar escapar la segona triple corona consecutiva en perdre de manera sorprenent contra Escòcia, que després d'una llarga travessia pel desert finalment va poder jugar i guanyar un gran partit i evitar haver-se de quedar amb la cullera de fusta, que premia el pitjor equip del campionat. Tot i que els irlandesos van fer una marca més que els escocesos, l'encert de Parks en els xuts a pal (un drop inclòs) va pesar més. En l'altre partit del dia, del tot intranscendent, Gal·les va derrotar Itàlia sense problemes (33-10).