Necrològiques

Mn. Pere Hugas

Mn. Pere Hugas i Oliveras va néixer a Jafre el 12 de setembre del 1925. Va fer els estudis eclesiàstics al seminari de Girona. Va ser ordenat prevere l’1 de juliol del 1951 a l’església de Sant Esteve del monestir de Banyoles. Va exercir el ministeri presbiteral com a vicari de Cassà de la Selva. El 1952 com a regent de Beget i Rocabruna.

El 1954 va ser nomenat ecònom de Pujals dels Cavallers i Pujals dels Pagesos fins al 1956, quan va ser nomenat rector de Julià. El 1967 va ser escrit a Breda i nomenat ecònom de Grions i un any més tard, regent de Viabrea.

L’any 1976 va rebre el nomenament d’ecònom de Santa Cristina d’Aro i encarregat de Romanyà de la Selva i Sant Cebrià dels Alls. Des de l’any 1978 fins al 1981 va ser arxipreste de l’arxiprestat de la vall d’Aro. Des del 1984 fins al 1995 va ser nomenat rector de Santa Cristina d’Aro, Romanyà de la Selva i Sant Cebrià dels Alls i el 1993, també de Solius.

L’any 1995 va ser nomenat rector de Sant Martí d’Empúries, servei que va exercir fins a l’any 2014, quan es va jubilar. Residia a la residència sacerdotal Bisbe Sivilla de Girona, on va morir ahir, dissabte.

L’enterrament tindrà lloc demà, dilluns, a les quatre de la tarda, a Jafre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia