Necrològiques

Jaume Coll i Vilatimó

Alcalde de Queralbs del 1987 al 2003

Ha mort als 91 anys Jaume Coll i Vilatimó, després d’una llarga vida de servei públic al poble de Queralbs.

La seva activitat no es va centrar només a l’Ajuntament i l’alcaldia, des de la qual va viure i acompanyar el naixement de l’empresa i marca turística Vall de Núria. També, des de sempre, va prestar molta atenció a la parròquia i a la molt notable església romànica de Sant Jaume, que durant molts anys va obrir i va explicar als visitants.

Format al seminari diocesà d’Urgell, va ser una persona culta, llegida i sensible, que feia de molt bon escoltar, perquè explicava amb molta claredat i senzillesa tradicions i vivències queralbines, nurienques i pirinenques, que el món d’avui no hauria d’oblidar ni perdre. Amb el seu inseparable amic i company, el també desaparegut Ton Abel i Bonada, va organitzar moltes activitats culturals; entre d’altres, el manteniment d’una antiga i molt estimada per ell versió del Cant dels ocells, interpretada a la missa del Gall de Queralbs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia