Política

El PP considera les Trobades pel valencià “un acte catalanista”

Serra critica el socialista Alarte per acudir a la Trobada especial del 9 d'Octubre i per no criticar que Montilla diga que valencià i català són la mateixa llengua

Després de les crítiques d'ahir de la portaveu del govern de Francisco Camps, Paula Sánchez de León, en què censurava el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, per afirmar que català i valencià eren la mateixa llengua, avui ha sigut el vicesecretari d'Organització del PP valencià, David Serra, l'encarregat d'atiar el discurs anticatalanista.

Serra ha criticat Jorge Alarte, secretari del PSPV-PSOE, per no sumar-se a les crítiques del PP a Montilla i ha dit que el líder del socialisme valencià és “ostatge dels radicals catalanistes” .

Però Serra ha anat més enllà i ha recordat que Alarte va estar present en la Trobada que Escola Valenciana va organitzar en la diada del 9 d'octubre a València, a propòsit del 25 aniversari de la posada en marxa d'aquests aplecs reivindicatius, que enguany van registrar l'assistència de més de 200.000 persones en les seues tradicionals edicions de primavera, algunes de les quals, per cert, van celebrar-se amb el patrocini d'ajuntaments governants pel PP.

“Alarte va anar el 9 d'Octubre a un acte organitzat per entitats catalanistes”, ha subratllat Serra, que ha recordat que també hi va acudir el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.