Comunicació

“Sí a TV3, per la democràcia, la llibertat i la cultura”

ACPV acusa Camps d'utilitzar el tancament de TV3 al País Valencià com a “pantalla” pel “cas Gürtel”

L'entitat espera que el Suprem li done la raó per reprendre les emissions

Acció Cultural del País Valencià (ACPV), que es va veure ahir a la nit obligada a tallar el senyal de TV3, ha celebrat aquest matí una multitudinària roda de premsa amb representants de totes les forces de l'oposició al PP, sindicats i entitats cíviques. El seu president, Eliseu Climent, ha descarregat tota la responsabilitat del tancament de les emissions sobre el cap del Consell, Francisco Camps.

“La campanya de persecució contra ACPV és obra de Camps, amb l'objectiu d'utilitzar el tancament de TV3 com a pantalla de les greus acusacions que pesen sobre ell en el cas Gürtel”, ha declarat Climent.

Per la seua banda, el coordinador de l'entitat, Toni Gisbert, ha subratllat que el tancament de TV3 “no només afecta ACPV”, sinó “tot un projecte de llibertat d'expressió, pluralitat informativa i promoció de la llengua”. “Aquest ha de ser un acte [la roda de premsa] de defensa de la democràcia, la llibertat i la cultura. Diguem no al tancament de TV3”, ha emfatitzat Gisbert.

D'una altra banda, ACPV no descarta en un futur indefinit reprendre les emissions, si finalment el Tribunal Suprem li dóna la raó en el seu litigi amb la Generalitat Valenciana. L'entitat també manté la via d'acudir a la justícia europea per exigir una reparació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.