Comunicació

La Federació Llull fa una crida als governs català, balear i espanyol

Insta l'executiu estatal i el Congrés dels Diputats que desbloquegen la ILP Televisió Sense Fronteres

Òmnium Cultural i l'Obra Cultural Balear, totes dues sòcies d'Acció Cultural del País Valencià a la Federació Llull, s'han sumat a la condemna al tacament de les emissions de TV3 al País Valencià en un comunicat conjunt.

“L'Obra Cultural Balear i la Federació Llull manifesten la seva indignació per aquests fets i el seu suport a Acció Cultural del País Valencià. El tancament de TV3 per part del govern Camps és un atac a la llibertat d'expressió, a la lliure circulació de productes culturals i a la llengua catalana”, subratllen.

Igualment, les dues entitats insten els governs de Catalunya i les Illes Balears “que reaccionen davant aquest atemptat i es posen d'acord per resoldre d'una vegada la situació de TV3 al País Valencià”.

Òmnium i l'Obra també s'adrecen al govern espanyol i al Congrés dels Diputats per tal que “deixen d'actuar com si la cosa no anés amb ells i que reaccionin davant aquest atac a la llibertat d'expressió, tot aprovant íntegrament la ILP Televisions Sense Fronteres”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.