Comunicació

Presència distribueix aquest diumenge el pòster ‘Mol·luscs marins dels Països Catalans', amb més de cinquanta espècies

Tresors del mar

La revista Presència regala aquest cap de setmana als lectors i subscriptors d'El Punt Avui el pòster Mol·luscs marins dels Països Catalans, amb més de cinquanta espècies que es poden trobar a les aigües catalanes. Aquest és el 27è pòster de la col·lecció Coneix la Natura que editen conjuntament Catalunya Caixa i Presència sobre la biodiversitat.

Per triar les espècies que surten en aquest pòster s'han seguit tres criteris. L'assessor Josep Maria Dacosta explica que, en primer lloc, s'han triat espècies que tinguin un valor didàctic i pedagògic. En segon lloc, s'ha seguit un criteri científic; i el tercer parer ha estat estètic, mostrant algunes espècies vistoses i sorprenents., de colors molt vius i formes curioses.

Tots aquests mol·luscs marins són representatius del nostre ecosistema i mostren la gran riquesa de la biodiversitat de les aigües del Mediterrani que cal protegir.

Els dibuixos, com ja és habitual en tots els pòsters, han estat a càrrec de l'il·lustrador Toni Llobet, mentre que l'assessorament científic ha anat a càrrec de Josep Maria Dacosta que ja ha col·laborat en altres pòsters de la col·lecció, que va néixer amb l'aspiració de ser una eina molt didàctica, sobretot pensada pels escolars.

D'aquest pòster, se n'ha fet un tiratge de 94.000 exemplars, i a més d'El Punt Avui també es distribueix amb El 9 Nou, el Diari de Balears i el Diari d'Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.