Canals

Publicitat

Schmidt Cuines i Mobles de la Llar

Ens podeu trobar a: C/ Barcelona, n. 3 Girona Telèfon 872 55 05 76
Schmidt se situa al capdavant en la distribució europea de mobles de cuina, oferint la millor qualitat per equipar l’habitatge

Creat el 1934 a Alemanya, el grup Schmidt és avui la primera xarxa de botigues de cuines a Europa. Schmidt té avui 450 punts de venda, repartits en 27 països. La companyia compta amb cinc centres de producció, a França i Alemanya. Schmidt va arribar al mercat espanyol fa 10 anys i avui té 85 establiments a la Península.

A més d’una forta expansió geogràfica, Schmidt també ha diversificat els productes que ofereix als seus clients. L’activitat principal segueixen sent les cuines, però ara amb Schmidt el client pot condicionar també el bany, el vestidor, el saló…, sempre a mida i amb la qualitat reconeguda de la marca.

Un dels pilars fonamentals sobre els quals se sustenta l’èxit de Schmidt és el tracte preferencial amb el client, oferint-li sempre atenció personalitzada i assessorament complet. Al llarg de tot el procés de compra els usuaris tenen un sol interlocutor, el seu dissenyador venedor, per resoldre qualsevol dubte o problema que pugui sorgir. Una altra de les claus és que els mobles es fabriquen a mida i sense cap sobrecost, ja que gairebé tots són adaptables al cent per cent.

La multinacional francesa és, a més, l’única empresa de cuines que posseeix la quàdruple certificació: ISO 9001, de qualitat en els processos; ISO 14001, de pràctiques empresarials de respecte amb el medi ambient; OHSAS 18001, d’higiene i seguretat a les seves instal·lacions, i ISO 50001, d’eficiència energètica. Aquests exigents estàndards de qualitat permeten oferir els nivells més alts de garantia: 25 anys per als mobles i 10 anys per a les frontisses.

També cal destacar que Schmidt ha consolidat el seu èxit durant dècades amb el compromís històric i ineludible amb el desenvolupament sostenible, ja que els seus processos de producció i els seus dissenys sempre s’han caracteritzat per ser respectuosos amb el medi ambient. Per això, tots els materials utilitzats són reciclables i les fustes emprades procedeixen de boscos gestionats de manera sostenible.

Més informació a:

www.homedesign.schmidt

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.