L'apagada analògica s'allarga un mes i no es completarà fins al 28 de febrer a tot el Camp i l'Ebre

Avui no serà l'últim dia que es podrà veure la televisió analògica, la de tota la vida, al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, tal com en principi havia anunciat la Generalitat el 12 de gener. Tot i que una part ja ha cessat efectivament les emissions, la secretaria de Mitjans de Comunicació ha allargat un mes el procés de tancament dels 53 repetidors repartits per tota la demarcació, on l'apagada no serà total, doncs, fins al 28 de febrer. Aquell dia se'n completarà la segona fase a Catalunya, que es va iniciar al desembre. La primera es va produir els mesos de juny i juliol del 2009, i la tercera i última s'allargarà des del març fins al 3 d'abril, data límit a escala estatal.

El centre emissor de la Mussara, per exemple, que dóna el senyal a la majoria de municipis del Baix Camp i el Tarragonès –inclòs Reus i bona part de Tarragona– no cessarà fins al 26 de febrer, i el del Montcaro –que serveix a bona part de les Terres de l'Ebre– no ho farà fins al dia 28. Els altres dos més importants de l'Ebre –els de Collredó i Roquetes– es preveu, en canvi, que tanquin demà. El calendari (es pot consultar detallat per municipis i comarques a www.tdt.cat) encara no està tancat, ja que en alguns municipis, com ara Calafell, l'Espluga i altres del Priorat i la Ribera, encara no se sap quan deixaran de veure la televisió analògica.

EL CALENDARI PENDENT

Els principals centres emissors pendents de tancar al Camp i l'Ebre
Montblanc (24-02)
la Mussara (26-02)
Montcaro (28-02)
Alfara, Collredó i Roquetes (28-01) El Vendrell (24-02)
Vimbodí (24-02)
Sant Carles de la Ràpita (25-02)
Falset i Priorat (25-02)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.