Calp col·labora en la distribució gratuïta de sintonitzadors de televisió digital

L'Ajuntament de Calp col·labora amb la secretaria d'Estat de Telecomunicacions, en el desenvolupament del pla d'actuacions de suport a col·lectius amb risc d'exclusió en els projectes de transició a les diverses fases del Pla Nacional de la Televisió Digital Terrestre. Un pla que atorga de franc i durant quatre anys, un sintonitzador de TDT a les persones que tenen determinades condicions.

La participació del consistori de Calp en aquest pla, consisteix a gestionar les sol·licituds del veïnat del municipi que volen obtenir el dispositiu de TDT i s'encarrega de recollir els sintonitzadors i distribuir-los entre els beneficiaris.

Per poder optar a aquest pla d'ajuda, cal residir a Calp i pertànyer a qualsevol dels col·lectius beneficiaris del pla: tenir més de 65 anys i una dependència reconeguda o una discapacitat d'almenys el 33%. També pot ser beneficiària qualsevol persona major de 80 anys i que visca acompanyat d'altra persona major d'aquesta edat o tot sol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.