L'Ajuntament de Calp distribueix tríptics en que informa sobre l'apagada analògica

A tan sols unes setmanes per a l'apagada analògica, l'Ajuntament de Calp desplega una intensa campanya informativa mitjançant fullets, cartells, falques radiofòniques i espots publicitaris perquè el veïnat s'assabente del canvi de sistema de recepció del senyal de televisió.

Però tot i que des del Ministeri d'Indústria s'assegura que aquesta localitat de la comarca de la Marina es troba preparada per a rebre les emissions en sistema digital, s'ha pogut comprovar que encara hi ha zones d'ombra a les quals no hi arriba el senyal.

És per això que el regidor de comunicació, Antoni Romera, ha demanat als ciutadans que tinguen cap problema amb la recepció del senyal, que ho comunique quan més aviat millor a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, perquè es puga fer alguna actuació davant la Direcció de Telecomunicacions perquè resolga la situació.

Quan a les emissions de la televisió municipal, aquestes tenen prevista la seua continuïtat fins que s'arribe a un acord amb el Consorci Comarcal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.