Comunicació

La mirada

‘El diario' a la fresca

El millor del programa és, sens dubte, la seva substituta d'estiu

Trobo fascinant que El diario no faci ni un dia de vacances estiuenques. Antena 3 no pot prescindir per res del món del seu infame confessionari de misèries i tragèdies diverses. El millor del programa és, sens dubte, la seva substituta d'estiu. Sandra Daviu ha estat unes setmanes prenent la fresca i Ainhoa Arbizu ha agafat el timó. Sempre m'ha agradat l'ofici d'aquesta noia, la seva versatilitat amb la música, les motos i el tennis, el somriure permanent i el fraseig divertit. Ara ha assumit amb professionalitat el galdós paper que li toca fer cada dia. Deu ser complicat fer veure que li interessen les vides que totes les tardes li vénen a explicar, dissimular que li preocupa molt saber el resultat d'una prova de paternitat i el sopar de duro de no se sap quantes infidelitats i remordiments diversos que dia rere dia ens entaforen als nassos tant si vols com si no vols.

L'altre dia una senyora volia retrobar-se amb la seva mare biològica, una individua que, quan ella era petita, l'havia segrestat poques setmanes després de donar-la en adopció. Si ets la presentadora, quin paper fas davant d'un cas així? Sembla que en aquest programa totes les reaccions, totes les paraules pronunciades, estan dirigides des del control central i la conductora s'ha de limitar a repetir-les com un lloro després d'escoltar-les per l'auricular. Tot i així, és valorable la feina d'Arbizu. És respectuosa amb els convidats i no et vénen ganes de canviar d'emissora dos segons després d'haver-hi ensopegat. Té mèrit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.