Comunicació

La gran festa de la comunicació local

La Festa de la Comunicació Local, organitzada per la Diputació de Barcelona, va reunir ahir a la nit més de 300 persones al Parc Audiovisual de Terrassa en un acte en què, a més de l'entrega de premis, es van commemorar els 30 anys dels guardons.

Premsa

El premi Tasis Torrent al millor treball periodístic va ser pel reportatge Crisi i immigració. Quan el somni ja no és Europa, d'Anna Teixidó, amb fotografies de Marc Faro i publicat a Revista de Girona.

Pel que fa al Tasis Torent a la millor iniciativa en l'àmbit de la premsa local i comarcal, va recaure en el Grup Comunicació 21, que té la xarxa de periòdics de proximitat més gran de Catalunya.

Televisió i Ràdio

El premi Miramar al millor programa d'una televisió local el va rebre Fem números? de TV de Badalona, mentre que el Rosalia Rovira al millor programa d'una ràdio municipal va ser concedit a M'expliques un conte? d'Olesa Ràdio.

Altres

El premi Arrel a la millor publicació municipal va ser per L'informatiu de Santa Perpètua de Mogoda, i el premi Innova a la millor iniciativa municipal en noves tecnologies, ex-aequo, per Wiladecans (Ajuntament de Viladecans) i Cugat TV (Ajuntament de Sant Cugat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.