Comunicació

La mirada

Guti!!

Vaig trobar a faltar preguntes sobre l'accident a Istanbul

Vergonya aliena ahir a La mañana de La 1. Mariló Montero entrevistava Guti i vaig tenir ganes d'amagar-me sota la taula. Absolutament sensacional un dels rètols que apareixia sobreimprès durant la conversa: “Sus pases y taconazos han pasado a la historia del fútbol”. Home! Voleu dir? No voldria que la passió blaugrana m'encegués i m'impedís judicar amb la mesura més oportuna les aportacions de Guti a la història d'aquest fantàstic esport, però intueixo que, quan arribi el moment, els llibres d'història no aniran precisament plens de les seves gestes sobre la gespa. I bé, això no vol dir gran cosa. D'escollits per a la glòria no n'hi ha pas gaires al llarg dels anys. Només uns quants assoleixen l'excel·lència verdadera i, com que el futbol és un esport de grup, molts altres companys de joc es queden en segon terme, donant-los cobertura, millorant el seu joc o senzillament passant per allà. Guti també va tenir paraules per a Mourinho: “Diu les coses tal com les sent i això és fonamental en un món ple d'hipocresia com el nostre”. Caram, quanta profunditat, ara se'ns ha tornat filòsof. “Et sorprèn que Vicente del Bosque no et cridi per a la selecció?”. La resposta no podia ser més eloqüent: “Bé, crec que Vicente és un home intel·ligent”.

L'entrevista es va acabar amb l'aparició de Noelia López, actual parella de Guti, i llavors la ximpleria es va accelerar tant que vaig haver de canviar d'emissora. Vaig trobar a faltar, això sí, alguna pregunta sobre el famós accident de trànsit a Istanbul i els suposats nivells registrats per l'alcoholímetre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.