cultura

Les titelles més insòlites

El Passatge Insòlit reivindica les arts del firaire, un corrent de teatre desenvolupat a Europa i que, darrerament, va consolidant-se a Catalunya. Enguany, els titelles són els protagonistes de la majoria de les accions que es desenvolupen als Jardins de la torre Balldovina. El Passatge Insòlit s'obre avui i demà a la tarda.

Aquesta mini fira proposa espectacles i instal·lacions en què el visitant pot interactuar (com el Món titella de Galiot Teatre o el Laberint II d'Itineraria, que exigeix resoldre enigmes per poder crear les portes fins a la sortida). Integrada a la Plataforma d'Arts del Carrer, convida una xaranga per animar la festa, sense estridències. Aquest any, també actua el Manneken's pis dels Campi Qui Pugui, premiada a la Fira de Titelles de Lleida (categoria teatre de carrer) del mes de maig passat. Pel que fa a espectacles, Toti Toronell porta Libèl·lula; tornen els Poemes visuals amb les marionetes de Jordi Bertran i destaca l'actuació de Théâtre de Rugissant, Tot seul; un espectacle de música i titelles que es fa dins una caravana de teatre preciosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]