Cossetània Edicions rep cinc guardons dels Gourmand Cookbook als millors llibres de cuina en català

Cossetània Edicions ha tornat a demostrar que els seus llibres de cuina agraden. Una vegada més, el segell editorial que opera des de Valls ha estat distingit en els Gourmand Cookbook Awards 2009 i cinc dels seus títols han estat considerats els millors llibres de cuina en català de la seva categoria.

Els reconeixement que han rebut els llibres de Cossetània s'han dirigit a obres de les diverses col·leccions que l'editorial dedica a la cuina. Així, Aperitius i tapes. Capricis dels sentits, de Mariona Quadrada, amb fotografies de Josep Borrell, s'ha considerat el millor llibre de cuina publicat en català en la categoria de millor fotografia.

Simultàniament, Al vostre gust, de Tana Collados i Àgata Olivella, amb il·lustracions de Marc Volpini, s'ha endut el guardó a les millors il·lustracions, mentre que La cuinera catalana, amb una introducció de Carme Queralt, s'ha considerat el millor llibre en la categoria d'història de la cuina. Un altre volum, Els millors plats de l'àvia Remei, de Remei Ribas, ha rebut el guardó en la categoria de millor llibre de receptes senzilles. Finalment, el llibre de les catànies i les coques de Vilafranca, de Joan Solé i Bordes i Joan Cercó i Rimbau, ha rebut el guardó en la categoria de millor llibre de postres.

Aquest any hi ha 136 països que participen en els Gourmand Cookbook Awards. Els guanyadors en cada llengua són finalistes que competeixen amb els guanyadors de la mateixa categoria en els altres idiomes, per ser escollits els millors llibres de cuina del món. Els guanyadors es donaran a conèixer l'11 de febrer del 2010, en la Fira de Llibre de Cuina de París.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.