cultura

Música al claustre

Manu Guix, Daniel Ligorio i The Hanfris Quartet, caps de cartell en els Concerts de Sant Domènec de Peralada

En total es faran set concerts, entre el 2 de juny i el 19 d’agost

A l’estiu, Peralada viu una gran intensitat musical. A més del Festival Internacional Castell de Peralada, al municipi altempordanès es duu a terme el Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec , que aquest any arriba a la 23a edició.

El cicle, que començarà el 2 de juny, s’inaugurarà amb l’actuació del grup de música medieval Mos Azimans, que tindrà lloc en el marc de la Fira Medieval Na Mercadera, que es farà el diumenge 3 de juny en el centre històric de la vila. Després d’aquest concert, completen el cartell l’actuació que oferirà el cantautor Manu Guix (8 de juliol), el recital d’havaneres que tindrà com a protagonista Clara Bonfill (15 de juliol) i el concert del duet MazikDuo (22 de juliol). A l’agost, els espectadors podran gaudir del virtuosisme del pianista Daniel Ligorio (2 d’agost) i tot seguit no hauran de perdre els concert de les dives del blues Big Mama Montse & Sister Marion (10 d’agost) i del quartet vocal de barbershop The Hanfris Quartet, (19 d’agost).

La novetat d’aquesta edició és el canvi d’horari dels concerts: a excepció de concert medieval que es realitzarà a les 8 del vespre, la resta es faran a les deu del vespre. Els concerts són d’entrada gratuïta a excepció dels de Manu Guix, Daniel Ligorio i The Hanfris Quartet. Les entrades dels concerts de pagament es podran adquirir al centre cultural Sant Domènec a partir de l’1 de juliol. A la presentació del cicle, hi van assistir la directora del cicle, Abigaïl Prat, la regidora de Cultura de Peralada, Rosa Cotada, i el director del Festival Castell de Peralada, Oriol Aguilà, els quals van remarcar “la importància que els dos festivals treballin conjuntament, per reforçar Peralada com a destinació musical”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia