Música

Texas serà al Sons del Món de Roses

El 23 de gener del 1989, un desconegut grup escocès anomenat Texas va publicar un single titulat I don’t want a lover, que va ser una immillorable carta de presentació per al primer elapé del grup, Southside, publicat per Mercury poques setmanes després, el 13 de març, només un any després del primer concert del grup. Aquell disc va ser un èxit mundial, amb una especial repercussió en països com ara França, el Regne Unit i l’Estat espanyol, on Southside va ser disc de platí, per les més de 100.000 còpies venudes. Aquell any, la veu prodigiosa de Sharleen Spiteri, una perruquera que llavors tot just tenia 21 anys, es va escoltar a tot arreu, i va ser públic i notori que no volia cap amant i només necessitava un amic.

Trenta anys després del seu impressionant debut, Texas tornarà aquest estiu a Catalunya per celebrar el 30è aniversari de Southside amb un concert que tindrà lloc el dissabte 30 de juliol a la Ciutadella de Roses dins el Festival Sons del Món , que organitza Promo Arts Music . Les entrades per a aquest concert es posen a la venda avui a les 9 del matí, a www.sonsdelmon.cat . El preu de les entrades va de 35 a 55 euros. El Festival Sons del Món tindrà lloc entre el 5 de juliol al 4 d’agost a Roses i Castelló d’Empúries com a escenaris principals. El festival anunciarà la resta de la seva programació abans de Setmana Santa.

Aquest serà l’únic concert de Texas aquest estiu a la Costa Brava. El grup ja va actuar el 15 d’agost del 2014 al Festival de Cadaqués i el 20 de juliol del 2018 al Festival de Cap Roig. A Roses, Texas hi repassarà Southside i altres èxits de la seva llarga trajectòria, que inclou deu discos, l’últim dels quals és Jump on Board (2017).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia