El Màgic Andreu participarà en el Festival Impossible de la Canonja

Una gala internacional de màgia, amb Brando y Silvana, Giro, el Mag Gerard i Tangorditos, encetarà aquest divendres la cinquena edició del Festival Impossible de la Canonja. Aquest acte inaugural tindrà lloc a l'Orfeó Canongí, a les nou del vespre.

La jornada de dissabte arrencarà a les deu del matí amb unes sessions per als escolars a càrrec de Creàtics i el Mag Gerard, a l'escola La Canonja. La maga Silvana oferirà a la tarda (17 h) una actuació itinerant, entre la plaça del Castell i el carrer del Raval. I a les nou del vespre el Màgic Andreu oferirà el darrer espectacle, a l'Orfeó Canongí.

I diumenge, Clownx Teatre Action oferirà una cercavila, des de la societat Nova Amistat (11.30 h) Tot seguit, a la plaça del Castell, la companyia Mundo Mandarina presentarà l'espectacle Laboratori màgic.

El Festival Impossible es clausurarà amb l'actuació de la companyia de titelles Jordi Bertran, a l'Orfeó Canongí (18 h), i amb un pastís d'aniversari que podran degustar tots els assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.