Altres

Una trobada amb Lyona

La realitzadora i il·lustradora barcelonina Marta Puig (1975), més coneguda com Lyona , serà avui la primera convidada del nou cicle Trobades amb... de CaixaForum Girona . Trobades amb... proposa una cita mensual amb alguns dels creadors que estan marcant tendències en l’escena cultural contemporània, que presenten els seus treballs i el seu recorregut artístic, en un ambient proper i informal. Les properes trobades estaran protagonitzades pel dissenyador Borja Martínez, fundador de l’estudi Lo Siento (14 de novembre) i l’il·lustrador Ricardo Cavolo (12 de desembre), per reiniciar el cicle ja a la primavera amb el músic Ferran Palau (16 d’abril).

Tornant a Lyona, ha realitzat més de 80 videoclips de grups com ara Love of Lesbian, Sidonie, Lori Meyers, Amaral, etc. També és autora de diversos llibres il·lustrats, entre ells Yo mataré monstruos por ti, escrit per Santi Balmes, i el recent Sex-¡oh! Mi revolución sexual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.