SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA (Vallès Oriental)

Festival Circ Cric

El festival més complet

La troupe de Tortell Poltrona no descansa. I encara que no s'hagin decidit a tornar a la carretera després de l'aturada de fa tres anys, mantenen base estable al Montseny. Aquesta primavera tornen a muntar un petit festival amb propostes per a tots els públics, des de la canallesca del Cabaret Coluche, que se celebra cada divendres, amb actuacions com la de Pepa Plana, Blai Mateu, Leo Bassi, Gerard Quintana o Contadores de Estórias, fins a una història del circ que Claret Clown ens explicarà cada dissabte. Els diumenges se'ns serveix el plat fort, és a dir, Tortell Poltrona amb un espectacle que ha anomenat Post-clàssic, un recull dels millors números que ha ordit en els seus 35 anys de carrera. La puça, les cadires, tots els números d'un pallasso que és ja un clàssic vivent, irreverent com tots els còmics, incòmode amb el poder, i amb una capacitat impressionant de fer-nos volar la imaginació. En escena, mai no ha necessitat de les paraules. Li ha bastat el gest, i aquell «bon dia» que almenys dues generacions de catalans porten instal·lat en l'ADN. Aquest xou és una bona manera de dir adéu a la història de les arts escèniques del nostre país. I saludar el que serà una nova etapa, amb números nous.

Cal destacar, a més, que en el Cabaret Coluche de cada divendres reapareixeran els Germans Poltrona (Tortell Poltrona i Claret Clown), que, abans del començament del xou nocturn, conduiran una mena de tertúlia sobre actualitat. Els pallassos també volen opinar!

Fins a l'11 de juny. Divendres (21 h). Dissabtes (18 h). Diumenges (12 h).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
42 edició de comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona
Crítica
música

Incògnites del Misteri

GIRONA
Cultura

Mor C.J Sansom, escriptor escocès de novel·les de suspens

art

L’entrada al Museu Picasso de Barcelona serà gratis tots els dijous, divendres i dissabtes al vespre

barcelona
sant jordi

Per Sant Jordi es van vendre dos milions de llibres

Barcelona