Marina Rosell actua dissabte al Teatre Serrano de Gandia

La cantant Marina Rossell actuarà el proper dissabte dia 24 d'abril a les 22'30 de la nit al Teatre Serrano de Gandia dins el cicle «Veus a la Mediterrània» acompanyada del músic Pascal Comelade.

La cantant catalana, que ha actuat recentment a Berlín en la commemoració del 65è aniversari de l'alliberament del camp nazi, ha estat en els últims temps guardonada amb alguns dels reconeixements més prestigiosos en el camp musical.

Amb el treball «Marina Rossell al Liceu» va rebre el passat 2009 el premi al millor àlbum de música tradicional d'Espanya atorgat per l'Acadèmia de les Arts i de les Ciències de la Música i ha estat considerat un dels millors àlbums de «World Music» en el Top Ten mundial.

El proper dissabte, la cantant actuarà a la ciutat de Gandia per oferir un gran concert dels seus últims treballs.

Marina Rossell va començar la seua trajectòria musical fa més de 30 anys, acompanyant artistes com Ovidi Montllor, Maria del Mar Bonet o Lluís Llach. Amb més de 20 discos editats, la veu exquisida de la Rossell és una de les més definidores de les aromes mediterrànies. Coneguda pel seu tema La gavina, la seua trajectòria està plena de premis i distincions, com ara la Creu de Sant Jordi (Generalitat de Catalunya, 1988) o el Premi Olof Palme, pel seu suport a la pau (2007).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.