Música

Clausura evocant Caballé

Sondra Radvanovsky va homenatjar la soprano catalana en l’últim concert de la 33a edició del Festival Castell de Peralada, que ha convocat 26.700 espectadors

El festival ja treballa en una producció de l’òpera ‘Aida’ per al 2020 amb Radvanovsky

La soprano Sondra Radvanovsky, en un concert de tribut a Montserrat Caballé, i l’espectacle Maestro, where dance music becomes classica, un homenatge a la música electrònica amb una orquestra simfònica i intèrprets de dance, van ser els encarregats ahir d’abaixar el teló del Festival Castell de Peralada, que ha tancat la 33a edició amb 26.700 espectadors. L’aposta del festival per la qualitat, les estrenes i l’exclusivitat de les propostes representades ha suposat una ocupació del 92%.

El festival va aprofitar la jornada de clausura per anunciar un dels reclams de l’edició del 2020: ja estan treballant en una producció pròpia d’òpera, una Aida futurista que culminarà el cicle de Verdi i que inclourà les veus de Sondra Radvanovsky, convertida ja en un referent del festival; Piotr Beczala, Anita Rachvelishvili i Carlos Álvarez. Aquesta nova producció es podrà veure els dies 5 i 7 d’agost i tindrà la participació de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu.

L’organització del festival també va avançar ahir, per a la setmana de la lírica 2020, la presència del director musical William Christie al capdavant del seu conjunt Les Arts Florissants, i un recital líric a càrrec del tenor nord-americà Bryan Jagde.

El Festival Castell de Peralada va tancar ahir 25 nits d’espectacles d’una edició amb un pressupost de 4,6 milions d’euros. Un any més, el Castell de Peralada ha estat l’escenari principal del festival, juntament amb espais com l’auditori, l’església del Carme, el claustre, la Finca Malaveïna i l’hotel Peralada Wine Spa & Golf.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia