Música

Luw preestrena a la Devesa el seu primer disc

La nova formació de Lluís Costa actua aquest vespre al cicle Notes al Parc

El guitarrista i cantant saltenc Lluís Costa tenia previst publicar el maig passat el primer disc del seu nou projecte, Luw, i fins i tot tenia data de presentació en directe al Yeah!, el 30 de maig, però no cal remarcar que tots aquells plans van quedar aturats de cop. El disc sortirà finalment al setembre, però avui ja es podran degustar les cançons de Luw a la plaça de les Botxes de la Devesa de Girona (20 h), dins del cicle municipal Notes al Parc, que coorganitzen La Marfà i l’Auditori. Les entrades són gratuïtes però cal reservar-les prèviament a través de girona.cat/notesalparc .

La formació actual de Luw inclou, a més de Lluís Costa (veu i guitarra), Toni Molina (bateria), Manel Casadevall (guitarra i cors), Javi Galván (baix) i Albert Casellas (teclats i sintetitzadors).

Ahir es va estrenar a les principals plataformes digitals, com ara Spotify i YouTube, el primer single de l’àlbum de debut de Luw, titulat Mil planetes , que Costa defineix com “una cançó sobre un confinament espacial inspirada en John Lennon”. El tema va ser masteritzat a Berlín per Michael Zimmerling, que ha treballat als mítics estudis Hansa de la capital alemanya amb David Bowie, Depeche Mode, Simply Red i altres artistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Crítica

Inefabilitat i sublimitat

música

Dusminguet farà un concert de comiat el 22 de juny a les Borges Blanques

Barcelona

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona