cultura

Agullent torna a fer cançons a poqueta nit amb cantautors valencians

Diumenge 18 de juliol es celebrarà a l'escenari a l'aire lliure de la Font Jordana d'Agullent la segona edició de «Cançons a poqueta nit». Una revetlla dedica a la música de cantautor, i emmarcada en la programació del Juliol Jove, que enguany comptarà amb la presència del contestà Andreu Valor i del músic de Dénia, Sergi Contrí.

Valor presentarà el seu primer CD, En les nostre mans, un treball que mira cap endins i que narra les seues ànsies per canviar el món. El propi cantautor explica que, es tracta d'un treball molt íntim, lligat a tots els caps que envolta la creació d'un disc. És a dir, dóna a conèixer la seua forma de pensar i sentir al voltant de la temàtica dels temes, ofereix la seua tendència musical en quant als arranjaments i finalment, baix la visió senzilla, novell i humil d'haver-ho gravat en gran part a l'estudi propi.

Al «Cançons a poqueta nit» de l'edició 2010, que arrancarà al voltant de 23h, també estarà present el cantautor Sergí Contrí que amb la seua música, trencarà els tòpics de «l'home i la guitarra» que habitualment se li atorguen als artistes que composen les seues cançons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia