cultura

Continua amb èxit la setmana de Cambra de Montserrat

L'orfeó de la Universitat de València Estudi General ha aconseguit entusiasmar el públic present al concert.

Malgrat la minvada de pressupost previst per a la trentena edició de la Setmana de Música de Cambra de Montserrat, la qualitat dels grups i composicions musicals que s'hi presenten, no desmereix el conjunt d'aquesta programació preparada amb molt de detall per Vicent Campos, director del Conservatori de Castelló i fill d'aquest poble de la Vall dels Alcalans.

La nit de dimecres ha concitat l'atenció dels amants de la música coral i l'Orfeó de la Universitat de València no ha defraudat els assistents, gràcies a la interpretació d'un selecte programa escollit a l'efecte.

Dividit en tres grans blocs, el conjunt de peces interpretades per l'Orfeó Universitari de València ha sabut triar obres d'autors valencians de tots els temps, oferir nous conceptes de polifonia i una interessant selecció d'altres músiques provinents d'arreu del món.

Dijous 22 de juliol està prevista la nit de la trompeta, que s'anuncia com a un dels plats forts d'aquesta oferta musical d'enguany. D'ací a diumenge, encara resten per actuar el trio internacional de flauta, clarinet i piano; el grup Amores de percussió i el quartet «Tango Pasión» que recrea música procedent de l'altra part de l'Atlàntic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia