Música

MÚSICA

Els oients de Ràdio 4 premien el disc ‘En òrbita’

El duet Marcel i Júlia ha agraït el reconeixement en la festa que s’ha organitzat aquesta nit a l’antiga fabrica Damm, a Barcelona

El Premi al Disc Català de l’any es concedeix des del 1979

Els oients de Ràdio 4 han considerat que el millor àlbum del 2021és En òrbita del duet Marcel i Júlia. El Premi al Disc Català de l’Any 2021 s’ha concedit aquesta nit a l’Antiga Fàbrica Damm, a Barcelona. Els guardonats han agraït un “premi popular” que els “reforça per seguir treballant” i han subratllat que res hagués estat possible “sense els músics” que fan que tot el que escriuen “soni espectacular”. Joan Arenyes, director del programa Catalunya Exprés Magazine i organitzador del premi, ha conduït la festa en la que ha actuat en directe el grup Arribar i ploure. Els guanyadors del premi han estat els encarregats de clausurar-lo.

El premi de Ràdio 4, que va néixer el 1979, és el més antic dels que es concedeixen en l’àmbit de la música cantada en català i entre els guanyadors hi ha Lluís Llach, Joan Manel Serrat, Quimi Portet, Sau, Gossos, Ja T’ho Diré, Antònia Font, Lax ’n’ Busto i Els Amics dels Arts. En l’última edició, el guanyador va ser Miki Núñez per l’àlbum Iceberg.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia