Música

FESTIVALS

Cap Roig tanca amb un ple de Bisbal i 53.025 assistents

Un concert de David Bisbal amb entrades exhaurides va cloure ahir la 23a edició del Festival de Cap Roig, que, en 23 actuacions, ha reunit un total de 53.025 espectadors, segons dades facilitades pels organitzadors. El festival, per on enguany han desfilat artistes com per exemple Rod Stewart, Norah Jones, Simply Red, Sílvia Pérez Cruz, Els Amics de les Arts i Damien Rice, ha exhaurit localitats en 12 concerts i ha aconseguit un índex d’ocupació del 94%. “La gran qualitat artística i l’èxit d’assistència d’aquesta edició consoliden el festival com una de les cites culturals més rellevants de l’estiu”, va manifestar Maria Lluïsa Martínez Gistau, directora de comunicació i relacions institucionals de CaixaBank, entitat impulsora del festival, que va remarcar també que “un any més, el festival ha complert el seu objectiu de dinamitzar la cultura i l’economia del Baix Empordà”.

Per la seva banda, Juli Guiu, president del Grup Clipper’s, empresa organitzadora, va mostrar-se “orgullós de veure com el festival ha estat rebut de nou amb confiança per part del públic” i va destacar-lo com “un dels esdeveniments de l’estiu mediterrani més destacats a escala internacional”. L’any passat, amb 19 actuacions en lloc de 23, el festival va rebre 43.200 espectadors i va registrar una xifra d’ocupació similar a la d’enguany: un 93%.

En el balanç, els organitzadors van destacar també la proposta culinària dels Hermanos Torres, així com el concert solidari d’enguany protagonitzat dijous per Vanesa Martín, una part de la recaptació del qual es destinarà a l’Associació POTS, dedicada a projectes per a col·lectius en risc d’exclusió de les comarques gironines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia